top of page
  • Yazarın fotoğrafıYaprak Kaymak Özgür

Eylül ve Yenilikler


Uzun süredir bugüne kadar biriktirdiğim deneyimi, öğrendiklerimi aktarmanın farklı yollarını arıyorum. Çok büyük bir merak ve tutkuyla aldığım klinik psikoloji eğitimi, ardından sanat terapisi ile tanışmam, kendi içimdeki yaratıcı ve sanatçı tarafı canlı tutmaya dair çabam ve aslında tüm bu yolculuklarda beraber yürüdüğümüzü hatırlatan grup ve topluluk çalışmaları, çemberler, çeşitli ilham kaynakları ve farkındalık yolculukları...

Eylül ile birlikte tüm bunları içine katan YAPİKA’nın yeni bir ritmi var, bir yandan sanata ve yaratıcılığa yeni alanlar açarken bir yandan bunları iyileşme, derinleşme süreçlerinde nasıl kullanabileceğinizi keşfettiğiniz, kendi yaratım süreçlerinizin size pek çok alanda rehberlik edeceği, herkesin kendi ritmine uygun seçimler yapabileceği çalışmalar hazırladım.

Eylül itibariyle YAPİKA’da sanat terapisi ve farkındalık çalışmalarını temel alan Bireysel Seanslar sunmaya başlıyorum. Geçen yılda olduğu gibi Yalnız Çalışamayanlar için Yaratıcı Buluşmalar devam ediyor, buna bir de Stüdyo Saatleri ekleniyor. Hafta sonları Sanat terapisi ile tanışacağınız atölyelerin yanı sıra düzenli olarak devam edecek olan atölyelere de ev sahipliği yapacağım. Zehra Nefes atölyeleri ve bireysel seanslarla her ay bir hafta sonu YAPİKA’da olacak, Reiki ve Ayurveda seminerleri ve seansları da düzenli olarak devam edecek…

Haftada bir gün ise YAPİKA benim sanat yolculuğuma ev sahipliği yapmaya devam edecek…Bu yıl hem kendi yolculuğuma dair, hem de hayatınızda yaratıcılık ve ilhamı besleyerek kendi yolculuğunuzu nasıl zengileştirebileceğinize dair pek çok paylaşım da sizleri bekliyor.

Eylül başında bir konuğum daha var Esra Debreli Deniz hem bir masal gecesi hem de Beden ve Hareket ile bir meditasyon çalışması sunuyor.

Umarım bu sonbahar daha sık karşılaşır yollarımız, yaratıcılık, ilham ve umut dolu olsun günleriniz...

Sevgiler,

Yaprak

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page